waarnemend intensivist 0,6- 0,9 fte

Functieomschrijving: 

waarnemend INTENSIVIST 0,6-0,9 FTE

Het Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt tijdelijke waarnemend intensivist wegens zwangerschapsverlof van de chef de clinique, voor de duur van 4 maanden, te weten april 2020 tot en met juli 2020.

De Intensive Care beschikt over 2 locaties met in totaal 16 bedden. Op de locatie Gasthuis bestaat de mogelijkheid om patiënten te behandelen met extra-corporele CO2 eliminatie. Er wordt gewerkt in een closed format waarbij de intensivisten hoofdbehandelaar zijn. Op locatie Gasthuis zijn 24/7 arts-assistenten werkzaam op de Intensive Care. De vakgroep participeert in de MICU Zuid-West Nederland. Tevens hebben de intensivisten een belangrijke rol in de opleiding van arts-assistenten en coassistenten. In het kader van wetenschappelijk onderzoek is er een promovendus voor het HORIZON-IC project werkzaam op onze afdeling en lopen er diverse multicenter trials.

Ingang vacature: 
woensdag 1 april 2020
Aantal FTE: 
0.70
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
zaterdag 15 februari 2020
Inlichtingen bij: 
A. Brouwers
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://www.franciscus.nl/werkenbijfranciscus/vacature/chef-de-clinique-intensive-care of stuur een CV en motivatiebrief naar werving_selectie@franciscus.nl
E-mail: 
A.Brouwers@franciscus.nl
IC/Ziekenhuis: 
Franciscus gasthuis & Vlietland
Functie: 
Chef de clinique
Duur aanstelling: 
4 maanden
Telefoonnummer: 
010-4616418