Vacature Intensivist in het Maasstad ziekenhuis (0,8-1,0FTE)

Functieomschrijving: 

Aan de slag als intensivist (0,8-1,0 FTE)
Wij zijn op zoek naar een antegraad opgeleid intensivist die samen met ons bijdraagt aan een continue ontwikkeling van de IC-zorg in een level III intensive care omgeving.

Onze afdeling Intensive Care
De vakgroep IC bestaat momenteel uit 4 internist-intensivisten, 4 anesthesioloog-intensivisten, 1 chirurg-intensivist en 2 cardioloog-intensivisten. Wij zijn trots op deze multidisciplinaire samenstelling. De IC heeft 15 level III IC bedden operationeel (inclusief 3 IC-bedden op het Brandwondencentrum). Tevens beschikt de afdeling over 5 Medium Care-bedden. Uiteraard zijn alle faciliteiten die bij een ambitieuze level III intensive care horen aanwezig. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de zorg in de level 1 IC in het van Weel Bethesda ziekenhuis. De vakgroep Intensive Care maakt deel uit van de maatschap Maasstad Medisch Specialisten (MMS). Het dienstverband zal worden aangegaan met het MMS. De IC is uitgerust met alle faciliteiten voor - invasieve en non invasieve beademing; - trans pulmonale druk meting; - samenwerking met de cardiologie voor impella ondersteuning bij hoog risico PCI; - hemodynamische monitoring met picco en Swan Ganz; - bedside echo, bronchoscopie; - CVVH. Je gaat werken - in een multidisciplinair intensivisten team; - in een dienstrooster naar rato met de andere collega’s bestaande uit dag, avond/nacht en weekeind diensten op 2 locaties; - op een brandwonden centrum IC; - met een enthousiast en positief ingesteld team; - in een STZ en Santeon ziekenhuis dat JCI geaccrediteerd is; - in een ziekenhuis waar grote GE chirurgie, vaat chirurgie, Cardio interventie en gedeelde diensten voor reanimatie zorg met het EMC gedaan worden.

Wat biedt het Maasstad Ziekenhuis jou?
Salaris en opleidingsbudget is conform AMS.
Een dienstverband voor de duur van 1 jaar in loondienst van het MMS met de mogelijkheid op toetreding tot de maatschap Maasstad Medisch Specialisten bij gebleken geschiktheid.
Een dienstverband voor 36 tot 45 uur per week.
.
Werken op een dynamische level III intensive care die een regiofunctie vervult, meer dan alleen op het gebied van brandwonden en op een sfeervolle level I IC.
Een prettige werkomgeving die is ingericht om te ontwikkelen.
Binnen het ziekenhuis staat opleiden hoog in het vaandel en worden er volop ontwikkelingsmogelijkheden geboden, dit doen wij o.a. in samenwerking met het Erasmus MC.
Wij stellen onze eigen onderzoekslijnen op en participeren tevens actief in de onderzoekslijnen op landelijk en/of regionaal niveau.

Wat vraagt het Maasstad Ziekenhuis van jou?
Je bent een antegraad opgeleid en geregistreerd intensivist passend binnen ons multidisciplinaire team.
Je deelt onze ambitie tot het leveren van topklinische zorg passend bij de STZ, Santeon en JCI normen van ons ziekenhuis.
Je bent bij voorkeur (maar niet noodzakelijk) gepromoveerd.
Je werkt mee aan het ontwikkelen en onderhouden van protocollen.
Je communiceert helder en open met collega’s, patiënten en familieleden.
Je bent een uitgesproken teamspeler.
Je levert een proactieve bijdrage aan onderwijs.
Je bent innovatief en draagt enthousiast bij aan een continue ontwikkeling van de IC-zorg.
Je bent bereid om op 2 locaties te werken en te participeren naar rato in het geldende dienstrooster inclusief avond/nacht en weekeind diensten.

Ingang vacature: 
donderdag 1 augustus 2019
Aantal FTE: 
1.00
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 30 juni 2019
Inlichtingen bij: 
Dhr van den Bout, intensivist, medisch manager 010-2912682 of Andra Kranendonk, Zorgmanager 010-2913085
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
https://www.werkenbijmaasstadziekenhuis.nl/vacatures/intensivist-36-45-uur/
E-mail: 
BoutC@maasstadziekenhuis.nl
IC/Ziekenhuis: 
Maasstad Ziekenhuis
Functie: 
intensivist
Duur aanstelling: 
12 maanden
Telefoonnummer: 
Dhr van den Bout, intensivist, medisch manager 010-2912682 of Andra Kranendonk, Zorgmanager 010-2913085