12 oktober 2023

Zorgdebat 2023

Nieuws

Uitnodiging: Het Grote Zorgdebat 2023

13 november 2023 | 19.30 – 21.00 uur | Beatrix Theater en Online

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg. Ben jij geïnteresseerd in de gezondheidszorg van Nederland? Meld je dan gratis aan via onderstaande button om deel te nemen.

Debat
Het debat vindt plaats in het Beatrix Theater, Utrecht. Er is een beperkt aantal fysieke plekken, meld je dus snel aan om aanwezig te zijn.
Daarnaast is het debat live te volgen via een online stream (inclusief een versie met doventolk), ook hiervoor meld je je aan via onderstaande button.

Het debat vindt plaats onder leiding van Donatello Piras (Nederlands Debat Instituut) en Suse van Kleef (correspondent en journaliste).

Thema’s
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Preventie
  • Arbeidsmarkt
  • Passende Zorg
  • Impact van vergrijzing

Kandidaat-Kamerleden
Benieuwd welke kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat gaan? Houd de website hetgrotezorgdebat.nl in de gaten voor updates en het programma.

Voor wie?
Het Grote Zorgdebat is vrij te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Of je nou zorgprofessional of mantelzorger bent of gewoon geïnteresseerd in de Nederlandse zorg. Iedereen is welkom om zich aan te melden.

Organisatie
ActiZ, Artsenfederatie KNMG, de Nederlandse ggz, FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, KNGF, KNMP, KNMT, KNOV, LAD, LHV, NFU, NVM-mondhygiënisten, NVO, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, SGF, V&VN, VGN en Zorgverzekeraars Nederland.

Bekijk ook

Nieuwsbrief - fallback

(Nieuwbrief 2024 | 15 🔒)

Kennisagenda IC

(Uitnodiging Prioriteringsbijeenkomst NVIC kennisagenda 🔒)