27 juni 2022

NVIC najaarscongres 2022

Congres

NVIC Najaarscongres

Geachte collega’s,

Donderdag 15 september lijkt nog heel ver weg, maar voor u het weet is uw zomervakantie alweer voorbij en staat u op 15 september bij de Prodentfabriek in Amersfoort.

Het belooft een prachtig NVIC Najaarscongres te worden. Aan de locatie zal het niet liggen: deze is met zorg geselecteerd: centrale ligging, ruim parkeergelegenheid en een fraai complex. Als het u en ons bevalt, komen we er de komende jaren wellicht vaker.

Wat betreft het programma zijn we blij en trots dat we u na de afgelopen Corona-jaren weer een heus live najaarscongres kunnen aanbieden met als centraal thema: ‘druk & drukte’…. dit in vele hoedanigheden aan u gepresenteerd, zowel in voordrachten alsook in workshops en hands-on trainingen. Als format hebben we gekozen voor een programma, waarin zowel de ‘hard-skills’ als de ‘soft-skills’ aan bod komen. Voor de hands-on trainingen is het centrale thema dit keer ‘de long’.

Al met al een programma met vele invalshoeken voor een mooie dag. En ook vooral weer een moment om elkaar te ontmoeten! Daar kijken we allemaal naar uit.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel naar het congresprogramma, maak een reservering in uw agenda op 15 september en schrijf u in.

Tot in Amersfoort!

Namens alle leden van de congrescommissie,
Peter de Feiter, voorzitter congrescommissie NVIC

Bekijk ook

Nieuwsbericht - fallback

Farmacotherapie nieuws

Banner Najaarscongres 2024 met logo (1)

Save the date: Najaarscongres