28 september 2022

Uitkomstgerichte zorg

Nieuws

Landelijke conferentie: Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging

Op donderdag 8 december 2022 (14.00 – 20.15 uur) vindt de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging plaats! Dit is hét moment waarop we de balans opmaken van uitkomstgerichte zorg in Nederland. We kijken naar de resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en hoe deze in de praktijk worden toegepast. We blikken ook vooruit. Wat gaan we doen om de beweging naar uitkomstgerichte zorg nóg groter te maken? Hoe zorgen we ervoor dat we de resultaten implementeren en borgen? Er is speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In dit experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen.

Voor wie?

De conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging richt zich op betrokkenen bij de medisch specialistische zorg die aan de slag willen of zijn met uitkomstgerichte zorg. Denk aan patiënten(vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook aan beroepsverenigingen, zorgverzekeraars, onderzoekers en overheden.

Programma

Het gaat om een conferentie ‘in real life’. We hebben een interessant en compleet programma dat deels ook online is te volgen. De locatie is de Fokker Terminal in Den Haag. De conferentie start op donderdag 8 december 2022 om 14.00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) en we ronden om 20.15 uur af met een borrel. Uiteraard zorgen we voor avondeten. Het programma vindt u hier.

Deelname

U kunt zich vanaf nu hier inschrijven voor de conferentie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de conferentie of het Programma Uitkomstgerichte Zorg kunt u mailen naar j.deboer@nvz-ziekenhuizen.nl. Heeft u vragen over de organisatie en of logistiek van de conferentie, mail dan naar evenementen@facetwo.nl

Programma Uitkomstgerichte Zorg

Het Programma Uitkomstgerichte Zorg wil meer inzicht creëren in uitkomsten van zorg die er voor de patiënt echt toe doen en stimuleren dat die inzichten worden gebruikt om de zorg voor patiënten nog verder te verbeteren. Bijvoorbeeld doordat patiënt en zorgverlener die inzichten gebruiken om samen te beslissen over de behandeling of doordat zorgprofessionals die inzichten gebruiken om samen te leren en verbeteren. De organisaties die samen het hoofdlijnenakkoord medisch-specialistische zorg hebben ondertekend, werken samen aan het Programma Uitkomstgerichte Zorg. Zie voor meer informatie: www.platformuitkomstgerichtezorg.nl.

Bekijk ook

Passende zorg werkconferentie

Werkconferentie Passende zorg op de IC – 2 november 2023

FMS

Vacature SKMS Programmacommissie