15 januari 2022

Voorzitter congrescommissie

Congres

Intensivistendagen 2022

Beste collega’s,

De Intensivistendagen 2022 op donderdag 10 en vrijdag 11 februari 2022 staan voor de deur: het 9e lustrum, een prachtig programma dat zo goed als rond is en een mooie locatie. Helaas zijn niet alle omstandigheden met ons. Net als in het voorjaar van 2021 hebben we moeten kiezen voor een volledig digitaal congres, worden de feestelijkheden naar een later moment uitgesteld en ontmoeten we elkaar wederom op afstand.

Desalniettemin staat er een programma met een keur aan internationaal bekende sprekers (o.a. Kathy Rowan, Fabio Taccone en Mervyn Singer) aangevuld met een groot aantal verse Nederlandse hoogleraren die u meenemen in hun visie op hun IC.

Het programma biedt verder een podium voor onze opkomende talenten (stuur uw abstract/case report of proefschrift in), geeft inzicht in wat we als toekomstbestendige groenere IC zouden kunnen doen en de year-in-reviews geven een blik op de verworvenheden van afgelopen jaar.

Is het jaar u zwaar gevallen? Erik Scherder en Elke Geraerts helpen u er weer bovenop met hun positieve energie en mentale veerkracht. Verder wordt er de dag voorafgaand aan het congres voor onze fellows wederom een EDIC voorbereidingsdag georganiseerd.

Voldoende reden om u meteen in te schrijven voor de Intensivistendagen 2022 op 10 en 11 februari 2022.

Christiaan Boerma
Voorzitter programmacommissie

Bekijk ook

Passende zorg nieuwsbericht

Passende Zorg

Passende zorg werkconferentie

(Inschrijven Werkconferentie Passende Zorg 🔒)