Intensivistendagen 2020

donderdag 24 oktober 2019

Intensivistendagen 2020

Beste collega’s,

De Intensivistendagen 2020 staan weer voor de deur en het programma is zo goed als rond. We hopen u dan ook op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2020 in groten getale te mogen ontvangen in het Evoluon in Eindhoven.

Vaste programmaonderdelen zoals de year-in-reviews en verdiepings-sessies over beademing, voeding, donatie en circulatie zijn al ingevuld met een keur aan topsprekers. Deze worden zoals elk jaar aangevuld met jong aanstormend talent, die hun abstract, e-poster of proefschrift voor u toelichten. Stuur dus ook uw beste abstracts en proefschriften in via deze link, zodat we ook u op het podium kunnen geven.

Vragen die duidelijker beantwoord kunnen worden na deze 2 dagen zijn bijvoorbeeld: wat is belangrijk voor een intensivist om te doen met een potentiële donor op IC, moet ik nu pleuradrukken of mechanical power gaan meten bij mijn beademende patiënt en we kunnen veel meten aan de circulatie op de IC, maar wat moeten en doen we er eigenlijk mee.

Zet het in uw agenda: 6 & 7 februari, Intensivistendagen, Evoluon Eindhoven. Neem collega’s en fellows mee en breng nieuwe ideeën en contacten mee terug naar uw IC.

Graag tot ziens!

Christiaan Boerma
Voorzitter NVIC Congrescommissie