Intensivist M/V 0.8 fte

Functieomschrijving: 

Intensivist m/v 0,8 fte

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden en herverdeling van taken is er een vacature in het Medisch Centrum Leeuwarden (één van de STZ ziekenhuizen) voor:

Intensivist m/v 0,8 fte

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een jaar.

De afdeling Intensive Care van het MCL heeft 20 bedden en is modern uitgerust (oude classificatie “niveau III centrum”). De vakgroep beschikt over 10,2 FTE, verdeeld over 14 intensivisten. De IC is onderdeel van de Zorgeenheid Acuut en heeft een eigen medisch manager. De aanwezigheid van hoog-complexe diagnose- en behandelingsmogelijkheden, zoals uitgebreide abdominale, oncologische, vaat- en bariatrische chirurgie, alsook thoraxchirurgie (meer dan 800 ingrepen per jaar), interventie cardiologie, -radiologie en -gastro-enterologie maakt dat de meest complexe patiënten behandeld kunnen worden op de IC. Naast inzet voor patiëntenzorg wordt er enthousiast gewerkt de opleiding van arts-assistenten, co-assistenten, physician assistants, practitioners en verpleegkundigen. Ook zijn we actief betrokken in regionale samenwerkingsverbanden, taken op het gebied van ziekenhuisorganisatie, ketenzorg en wetenschappelijk onderzoek. Het wetenschappelijk onderzoek wordt gecoördineerd en ondersteund door een klinisch epidemiologe in dienst van de afdeling.

Functieprofiel
Wij zoeken een antegraad opgeleide intensivist die als teamspeler actief gaat bijdragen aan de continue verbetering van de patiëntenzorg en de opleidingen. Je werkt samen in een hecht team van gedreven intensivisten.

Arbeidsvoorwaarden: De intensivisten zijn in dienstverband van het ziekenhuis en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS.

Informatie en sollicitatie: nadere informatie wordt u graag verstrekt door Niels Koopmans, (vakgroepsvoorzitter IC; niels.koopmans@znb.nl) of een van de andere intensivisten (telefoon 058-286 6777). U kunt ook solliciteren via de website www.werkenbijmcl.nl.

Wij ontvangen uw brief en CV graag voor 15 december 2019.
De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandagavond 16 december 2019.

Ingang vacature: 
vrijdag 29 november 2019
Aantal FTE: 
0.80
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 15 december 2019
Inlichtingen bij: 
Niels Koopmans, of een van de andere intensivisten
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
niels.koopmans@znb.nl of via www.werkenbijmcl.nl
IC/Ziekenhuis: 
Medisch Centrum Leeuwarden
Functie: 
intensivist
Duur aanstelling: 
12 maanden
Telefoonnummer: 
058 2866777