Intensivist

Functieomschrijving: 

Intensivist
35/40 uur - wo

Samen realiseren we kwaliteitswinst voor vitaal bedreigde patiënten. Je hebt aandacht voor het menselijke aspect en daarmee zorgen we als professional team ervoor, dat onze patiënten de beste zorg krijgen door de hele keten van acute zorg heen. Daarnaast zet jij je ook graag in om je vakgroep te versterken. Daarom maakt Bernhoven graag kennis met je.

Dit ga je betekenen
De afdeling IC van Bernhoven maakt deel uit van het acute zorgmodel. Je werkt samen met 8 gedreven intensivisten. Als onderdeel van onze ziekenhuisstrategie investeert Bernhoven in de acute zorg en werkt toe naar 24/7 ervaren medisch specialisten aan bed bij al onze acute patiënten. Onderdeel hiervan is dat jij en jouw collega-intensivisten 24/7 in huis zijn. Je kunt hierdoor de zorg voor de IC-patiënten waarborgen, maar ook laagdrempelig op elk moment de zorg voor alle (potentieel) vitaal bedreigde patiënten in de rest van het huis ondersteunen. De afdeling omvat fysiek 12 IC-bedden waarvan momenteel maximaal 8 bedden in gebruik zijn, waarvan 7 beademingsbedden. NIV / OptiFlow, CVVH, echografie en PiCCO zijn uiteraard onderdeel van onze behandelingsmogelijkheden. De afdeling voldoet aan de Kwaliteitsstandaard IC en is in dat kader onderdeel van de vooruitstrevende IC-regio Nijmegen en omstreken, samen met het Radboudumc, CWZ Nijmegen en Maasziekenhuis Pantein.

Wat zet je in?
Met je ervaring en ambitie zet je je met hart en ziel in om patiënten beter te maken en draag je bij aan de beste zorg. Je bent een loyale teamspeler, die zelfstandig werkt, maar die ook graag samenwerkt en weet te verbinden. Je enthousiasmeert en inspireert vanuit je eigen gedrevenheid en valt op door je positief kritische inslag met heldere communicatie. Hierdoor draag je bij aan een goede onderlinge sfeer. Je participeert in onze vernieuwende patiëntenzorg, onze lerende organisatie, het onderwijs aan co-assistenten en ANIOS.

Wat heb je nodig?
• Antegraad opleiding tot intensivist, of rondt deze binnenkort af
• Enthousiaste en loyale teamspeler
• Participatie in vernieuwing van patiëntenzorg
• Laagdrempelig zijn naar collega's van andere afdelingen

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wat krijg je?
• Een arbeidsovereenkomst in aanvang voor de duur van 24 maanden.
• Na 6 maanden bestaat de mogelijkheid dat het contract wordt omgezet in onbepaalde tijd.
• Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS, met 19% Inconveniëntentoeslag.

We zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met een motivatie vóór 15 december 2019 in via het sollicitatieformulier op https://www.werkenbijbernhoven.nl/vacatures/vaste-en-tijdelijke-functies...
Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Bel dan naar Mark van der Kuil, vakgroepleider Intensive Care, tel: 0413-401350 of de dienstdoende intensivist 0413-401140. In de week van 16 december vinden de eerste gesprekken plaats.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ingang vacature: 
maandag 2 december 2019
Uiterlijk reageren op vacature: 
zondag 15 december 2019
IC/Ziekenhuis: 
Bernhoven Ziekenhuis
Functie: 
Intensivist – deelspecialisme niet gespecificeerd