Intensivist (0,5-0,8 fte)

Functieomschrijving: 

Het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf (CMSB) ADRZ is wegens pensioen van een van de intensivisten voor de vakgroep Intensive Care per 01-10-2019 op zoek naar een:

Intensivist (0,5-0,8 fte)

De vakgroep Intensive Care van het ADRZ bestaat uit 6 intensivisten in vrije vestiging binnen het CMSB.
Er wordt gewerkt op de locaties Goes, Vlissingen, Middelburg en Zierikzee waarbij acute en complexe zorg geconcentreerd is in Goes, waar de Intensive Care aanwezig is.
De Intensive Care van het ADRZ heeft 12 bedden en voldoet aan de NVIC eisen van een Intensive Care van 12 bedden of meer. Visitatie is afgerond in 2019.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een enthousiaste, breed opgeleide allround GIC erkende intensivist die thuis is in alle aspecten van intensive care zorg, zowel heelkundig, neurologisch als internistisch. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de medische zorg op de IC. Tevens speel je een rol in het Spoed Interventie Team en bij de opvang van acute patiënten op de SEH. De nieuwe collega zal deelnemen aan diensten bij toerbeurt. We wensen vooral een collega met goede communicatieve eigenschappen die in staat is een positieve bijdrage te leveren aan de vakgroep, maar zeker ook zelfstandig beslissingen kan en durft te nemen. Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en een constructieve houding zien we als noodzakelijk. Een interesse om deel te nemen aan managementtaken wordt als een plus gezien. Het liefst zal de kandidaat zich op termijn in de regio willen vestigen.

Wat bieden wij:
Toetreding tot het CMSB en de vakgroep Intensive Care vindt plaats volgens een uniforme inverdienregeling. Aansprakelijkheid binnen het CMSB ADRZ is collectief verzekerd, overige verzekeringen en pensioenvoorziening dient u zelf te verzorgen.

Ingang vacature: 
dinsdag 1 oktober 2019
Aantal FTE: 
0.80
Aanstelling: 
Vast
Uiterlijk reageren op vacature: 
zaterdag 30 november 2019
Inlichtingen bij: 
Dirk Verbiest, internist-intensivist en voorzitter van de vakgroep via 0113-234121 of e-mail d.verbiest@adrz.nl
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
Uw schriftelijke motivatiebrief met curriculum vitae, kunt u bij voorkeur per e-mail richten aan: Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A. t.a.v. dhr. M. Waleboer, voorzitter Postbus 15 4460 AA GOES
E-mail: 
adrz.cooperatie@adrz.nl
IC/Ziekenhuis: 
Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Functie: 
intensivist
Telefoonnummer: 
0113-234121