Intensivist

Functieomschrijving: 

Werkomgeving

Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. De lijnen zijn kort en er wordt nauw samengewerkt tussen de verschillende disciplines. In OLVG werken we mét elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. OLVG heeft een belangrijke positie in de regio Groot Amsterdam. De patiëntengroep is multicultureel en bijzonder divers.

De groep intensivisten is verantwoordelijk voor IC geneeskunde op de twee OLVG hoofdlocaties; de IC op locatie Oost heeft ruim 24 bedden, de IC in West 11 bedden. De IC geneeskunde wordt in het OLVG in de volle breedte beoefend, in bijzonder cardio-thoracale chirurgie met ECMO, met uitzondering van centrale neurochirurgie. Wij zijn een ambitieuze groep intensivisten die ons vak gepassioneerd uitoefent en continu streeft naar een hoger niveau. Ook buiten de IC zijn we zeer actief betrokken bij de behandeling van vitaal bedreigde patiënten. Het is ons streven om binnen ons vakgebied innovatief te zijn. De IC van OLVG heeft de langst bestaande opleiding in het aandachtsgebied IC van Nederland. Opleiding en wetenschap zijn een onlosmakelijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Over de functie

Alle intensivisten in OLVG oefenen het vak in de volle breedte uit en participeren actief in het opleiden van fellows, AIOS, coassistenten en IC-verpleegkundigen. Daarnaast zijn er aandachtsgebieden onder de intensivisten.

Ingang vacature: 
dinsdag 28 september 2021
Aantal FTE: 
0.80
Uiterlijk reageren op vacature: 
donderdag 28 oktober 2021
Inlichtingen bij: 
Intensivisten OLVG
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
de sollicitatiebutton op werkenbijolvg.nl
E-mail: 
recruitment@olvg.nl
IC/Ziekenhuis: 
OLVG
Functie: 
intensivist
Telefoonnummer: 
020-5993007