intensivist

Functieomschrijving: 

Op de IC van het Spaarne Gasthuis is plaats voor een enthousiaste intensivist (0,8-1,0 fte). Fellows in het laatste deel van de opleiding worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren.

We leveren IC zorg op twee locaties (Haarlem en Hoofddorp). De afdeling heeft 150 medewerkers, waaronder een sluitende voorwacht arts-assistenten voor beide locaties en 12 intensivisten (10 FTE). Onze afdeling is in Nederland de bakermat van Family Centered Intensive Care. Alle reguliere faciliteiten voor IC geneeskunde zijn aanwezig, zoals invasieve en non-invasieve beademing; cardiac output meting, SDD, echografie en CVVH.

Je komt te werken:
- in een dienstrooster met diensten op 2 locaties naar rato met de andere collega’s
- met een enthousiast en positief ingesteld team waar de sfeer informeel en laagdrempelig is

Je hebt net als ons de ambitie om topzorg te leveren met de menselijke maat, in een van de grotere STZ ziekenhuizen van Nederland. Het salaris is conform AMS, het dienstverband is aanvankelijk voor een jaar inclusief AMS jaarbudget voor opleiding en congressen.

Voor vragen, een ochtend langskomen of direct solliciteren kan je mailen met Latifa Schilpzand, zorgmanager (lschilpzandyousif@spaarnegasthuis.nl) of met Ben Vermin, intensivist en medisch manager, op 023-5343987 of bvermin@spaarnegasthuis.nl.

Ingang vacature: 
dinsdag 16 maart 2021
Aanstelling: 
Tijdelijk
Uiterlijk reageren op vacature: 
vrijdag 16 april 2021
Indienen sollicitatiebrief en cv via: 
bvermin@spaarnegasthuis.nl
IC/Ziekenhuis: 
Spaarne Gasthuis
Functie: 
intensivist